Обединяващата различни важни аспекти от съвременния живот тема, днес е все по-актуална, заради ситуацията с енергийните проблеми на Европа, причинени от различни икономически и политически причини. 

На фона на продължаващата война в Украйна, настъпващата зима в Европа и трудностите, пред които са изправени почти всички държави от ЕС, изглеждат все по-актуални и интересни начините, чрез които всеки един гражданин може да допринесе за справянето с енергийната криза: да облекчи семейния си бюджет, да се чувства по-независим от евентуални енергийни проблеми в бъдеще и разбира се – да допринесе за по-екологичния начин на живот, намаляването на замърсяването на околната среда и въглеродния си отпечатък. Все повече хора концентрират усилията си над това, как да превърнат дома си в енергийно-ефективно и по-модерно жилище и как да се придвижват по-икономично и екологично.

В третото издание на RealTime Future говорим за екология и икономика, чисто производство на енергия от соларни панели и термопомпи, технологиите в електромобилите, Smart Home устройствата, както и с какво да строим пестящи енергия домове.

Sustainability

Инвестицията в инсталация за производство на енергия от Слънцето е икономически разумна и в полза на природата

Европейски проект с участието на „Главболгарстрой“ представя мобилна инсталация, която може да създаде нов пазар за рециклирани строителни материали